Главная Эзотерика Чакровая молитва

Чакровая молитва

Версия для печати Отправить на e-mail

I ЧАКРА. «Святому Кресту» Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящий Его. Яко исчезает дым, да исчезнут, яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся Крестным Знамением и в веселии глаголющих: радуйся Пречистый и Животворящий Кресте Господень, прогоняй бесы силою на Тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сошедшаго и поправшего силу диаволю. и даровавшего нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречистый и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожою Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.

II ЧАКРА «Богородица»
Богородице Дево радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою, благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших. Достойно есть яко воистинну блажити Тя Богородицу, Присноблаженную и пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем.

III ЧАКРА «Ангелу Хранителю»
Ангеле Христов святый, к тебе припадая молюся, хранителю мой святый, преданный мне на соблюдение души и телу моему грешному от святого крещения, аз же своею леностию и своим злым обычаем прогневах твою препричистую светлость и отгнах тя от себе всеми студными делы: лжами, клеветами, завистию, осуждением, презорством, непокорством, братоненавидением и злопомнением, сребролюбием, прелюбодеянием, яростию, скупостию, объядением без сытости и опивством, многоглаголанием, злыми помыслы и лукавыми, гордым обычаем и блудным взбешением, имый самохотение на всякое плотское вожделение, о злое мое произволение, его же и скоти безсловеснии не творят! Да како возможеши возрети на мя, или приступити ко мне, аки ко псу смердящему? Которыма очима, Ангеле Христов, воззриши на мя, оплетшася зле во гнусных делах? Да како уже возмогу отпущения просити горьким и злым моим и лукавым деяниям, в няже впадаю по вся дни и нощи и на всяк час? Но молюся ти припадая, хранителю мой святый, умилосердися на мя грешнаго и недостойного раба твоего (имярек), буди ми помощник и заступник на злаго моего сопротивника, святыми твоими молитвами, и Царствия Божия причастника мя сотвори со всеми святыми, всегда, и ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

IV ЧАКРА «Молитва сладчайшему Иисусу Христу»
Владыко Господи Иисусе Христе Боже мой, ниже неизречанного ради твоего человеколюбия на конец веков во плоть оболкийся от Приснодевы Марии, славлю о мне Твое спасительное промышление, раб твой, Владыко, преснословлю тя, яко Тебе ради Отца познах, благословлю Тя, Егоже ради и Дух Святый в мир прииде, поклоняюся твоей по плоти Пречистей Матери, таковей страшней тайне послужившей, восхваляю Твоя Ангельская ликостояния, яко воспеватели и служители Твоего величествия, ублажаю Предтечу Иоана, Тебе крестившаго, Господи, почитаю и провозвестившая Тя пророки, прославляю апостолы Твоя святыя, торжествую же и мученики, священники же Твоя славлю, поклоняюся преподобным Твоим, и вся Твоя праведники пестунствую, Таковаго и толикаго многаго и неизреченнаго лика Божественнаго в молитву привожду Тебе, всещедрому Богу, раб Твой, и сего ради прошу моим согрешениям прощения, еже даруй ми всех твоих ради святых, изряднее же святых Твоих щедрот, яко благословен еси во веки, аминь.

V ЧАКРА «Символ веры»
Верую во единого Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единого Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единоронаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век, Света от Света, Бога истина, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Им же вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы, и вочеловечшася. Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате, и страдавшем и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писаниям. И вошедшаго на небеса, и сядяща одесну Отца. И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И в Духа Святаго, Господа Животворящего, Иже от Отца исходящаго, Иже со Отцем и сыном споклоняема и сславима, глаголавшаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую Едино крещение во ославление грехов . Чаю воскресения мертвых и жизни будущаго века. Аминь.

VI ЧАКРА «Молитва Святому Духу»
Царю Небесный, Утешителю Душе, истинны. Иже всезде сый и вся исполняй, Сокровища благих и жизни Подателю, приди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны и спаси, Блаже, души наша.

VII ЧАКРА «Молитва к Пресвятой Троице»
Пресвятая Троица, помилуй нас. Господи, очисти грехи наша. Владыко, прости беззаконие наше. Святый, посети и исцели немощи наши, имене Твоего ради. Господи, помилуй, Господи, помилуй, Господи, помилуй. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и вовеки веков. Аминь.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

« Что такое мантра?   Мантры богатства »

Лента новостей и рассылка

Последние комментарии