Главная Питание Домашні рецепти літніх десертів

Домашні рецепти літніх десертів

Версия для печати Отправить на e-mail

1324570058_anons1.jpg

У спекотний літній день всі ми мріємо про прохолоду цілющої вологи, подарувати яку може порція освіжаючого морозива. Ніжний вершковий смак пломбіру і рятівну свіжість фруктового сорбету люблять не тільки всі без винятку діти, а й основна маса дорослих. Сьогодні в кожному магазині можна купити морозиво на будь-який смак, але тільки натуральне домашнє морозиво, виготовлене власними руками, подарує справжню насолоду.

Пропонуємо добірні рецепти для малюків, за допомогою яких можна легко приготувати освіжаючі літні десерти.

ласощі дорослих і дітей 

Фруктовий сорбет

Для приготування легкого фруктового сорбету нам знадобиться блендер і кілька хвилин часу. Щоб готовий продукт вийшов освіжаючим і прохолодним, необхідно попередньо остудити в холодильнику ягоди та молокопродукти. На одну порцію сорбету знадобиться:

  • 0,5 ст. ягід або фруктів;
  • 0,5 ст. молокопродуктів;
  • 2-3 ст.л. цукру.

Ягоди і фрукти вибираємо за власним смаком, відмінно підійде вишня і полуниця, банан і ківі, смородина і абрикос. Молокопродукти можна використовувати різні: вершки, йогурт або кефір. Для приготування сорбету з ківі молокопродукти краще замінити водою, щоб уникнути гіркуватості. Засипаємо в блендер ягоди, заливаємо йогуртом і додаємо цукор за смаком. Збиваємо 2-3 хв. до отримання однорідної густої маси і фруктовий сорбет готовий до вживання!

Фруктовий сорбет 

Сиркове крем-брюле

Відмінним варіантом домашнього морозива є корисне сиркове крем-брюле, для приготування якого візьмемо:

  • 200 гр. ніжного сиру;
  • 0,5 б. вареного згущеного молока;
  • 50 гр. свіжого молока

З'єднуємо сир і згущене молоко і ретельно збиваємо до однорідної маси. Не припиняючи розмішувати, поступово вводимо свіже молоко. Якщо в отриманій масі залишаються грудочки сиру, краще протерти її крізь дрібне сито. Готову масу розкладаємо по формах і відправляємо в холодильник на 5-6 годин.

Сиркове крем-брюле 

Шоколадний пломбір

Серед рецептів для малюків знайдеться навіть корисний і натуральний варіант шоколадного пломбіру. Для його приготування нам знадобиться:

  • 100 гр. чорного шоколаду;
  • 0,5 ст. молока;
  • 3 ст.л. цукру;
  • 300 мл 30% вершків

Молоко змішати з цукром і подрібненим шоколадом. Поставити на вогонь, постійно помішувати і підігрівати до повного розчинення. Охолоджені вершки збити до густоти і з'єднати з остиглою шоколадною сумішшю, ретельно розмішати, розкласти по формах і поставити в морозилку на кілька годин, періодично перемішуючи. В результаті вийде м'яке і ніжне домашнє морозиво.

домашнє морозиво

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

« Справжнє морозиво на будь-який смак і колір   Итальянская кухня – одна из самых полезных в мире »

Лента новостей и рассылка

Последние комментарии