Главная Питание Справжнє морозиво на будь-який смак і колір

Справжнє морозиво на будь-який смак і колір

Версия для печати Отправить на e-mail

morozivo.jpeg

Сучасні продукти харчування дуже часто містять масу хімічних добавок, часто не тільки не корисних, але і небезпечних для здоров'я. На жаль, дитячі десерти не є винятком, і навіть улюблене всіма морозиво хоч і смачне, але деколи не настільки корисне як хотілося б.

Однак серед різноманіття цього прохолодного десерту все-таки можна відшукати натуральний продукт, якщо звернути увагу не на барвисту упаковку, а на склад і маркування на ній.

Стандарти виробництва молочного морозива

Якщо любителям плодово-ягідного десерту та фруктового льоду в основному не доводиться сумніватися в натуральності продукту, то шанувальникам справжнього пломбіру доведеться кілька складніше. Українські виробники морозива строго дотримуються двох основних стандартів:

  • ДСТУ 4733: 2007 - корисне і поживне молочне морозиво, приготоване з використанням виключно молока та молокопродуктів з додаванням смакових наповнювачів;
  • ДСТУ 4735: 2007 - морозиво, виготовлене з додаванням рослинних жирів і інших замінників молочного жиру або білка.

Якщо ви хочете відчути знайомий смак дитинства, вибирайте пломбір або ескімо від перевірених торгових марок. До виробників морозива, що заслуговує довіру, можна сміливо віднести ТМ «Рудь» Житомирського молокозаводу, ТМ «Ажур» від компанії «Еліт», ПАТ «Геркулес».

Різноманітність форм і розмірів смачного морозива

Сучасне виробництво морозива досягло такого розмаїття, що здатне легко задовольнити найвибагливіші смаки споживачів. Практично кожна торгова марка пропонує багатий вибір, представленого у вигляді:

  • вафельних, цукрових і паперових стаканчиків;
  • вафельних і цукрових ріжків;
  • брикетів і трубочок;
  • вагового морозива;
  • тортів і десертів з морозива.

З кожним днем знайомий продукт набуває все нових і нових форм, які сприяють привертанню уваги покупців і подальшому задоволенню цікавості і почуття новизни.

На смак і колір ...

Як говориться «На смак і колір, товаришів немає», тому провідні виробники прагнуть догодити кожному клієнту, випускаючи морозиво з найрізноманітнішими смаками.

Молочне, вершкове, пломбір, ескімо - все це втілення насиченого смаку молока, але тільки фруктовий лід і соковиті сорбети створюють справжнє відчуття свіжості і прохолоди. Своєрідною родзинкою кожного виду стають смакові добавки: фруктові наповнювачі, горіхи, сухофрукти, джеми, карамель, шоколад, йогурт.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

« Роль глютамина и аргинина в питании   Домашні рецепти літніх десертів »

Лента новостей и рассылка

Последние комментарии