Домашні рецепти літніх десертів |
У спекотний літній день всі ми мріємо про прохолоду цілющої вологи, подарувати яку може порція освіжаючого морозива. Ніжний вершковий смак пломбіру і рятівну свіжість фруктового сорбету люблять не тільки всі без винятку діти, а й основна маса дорослих. Сьогодні в кожному магазині можна купити морозиво на будь-який смак, але тільки натуральне домашнє морозиво, виготовлене власними руками, подарує справжню насолоду. Пропонуємо добірні рецепти для малюків, за допомогою яких можна легко приготувати освіжаючі літні десерти.
Фруктовий сорбетДля приготування легкого фруктового сорбету нам знадобиться блендер і кілька хвилин часу. Щоб готовий продукт вийшов освіжаючим і прохолодним, необхідно попередньо остудити в холодильнику ягоди та молокопродукти. На одну порцію сорбету знадобиться:
Ягоди і фрукти вибираємо за власним смаком, відмінно підійде вишня і полуниця, банан і ківі, смородина і абрикос. Молокопродукти можна використовувати різні: вершки, йогурт або кефір. Для приготування сорбету з ківі молокопродукти краще замінити водою, щоб уникнути гіркуватості. Засипаємо в блендер ягоди, заливаємо йогуртом і додаємо цукор за смаком. Збиваємо 2-3 хв. до отримання однорідної густої маси і фруктовий сорбет готовий до вживання!
Сиркове крем-брюлеВідмінним варіантом домашнього морозива є корисне сиркове крем-брюле, для приготування якого візьмемо:
З'єднуємо сир і згущене молоко і ретельно збиваємо до однорідної маси. Не припиняючи розмішувати, поступово вводимо свіже молоко. Якщо в отриманій масі залишаються грудочки сиру, краще протерти її крізь дрібне сито. Готову масу розкладаємо по формах і відправляємо в холодильник на 5-6 годин.
Шоколадний пломбірСеред рецептів для малюків знайдеться навіть корисний і натуральний варіант шоколадного пломбіру. Для його приготування нам знадобиться:
Молоко змішати з цукром і подрібненим шоколадом. Поставити на вогонь, постійно помішувати і підігрівати до повного розчинення. Охолоджені вершки збити до густоти і з'єднати з остиглою шоколадною сумішшю, ретельно розмішати, розкласти по формах і поставити в морозилку на кілька годин, періодично перемішуючи. В результаті вийде м'яке і ніжне домашнє морозиво. |
« Справжнє морозиво на будь-який смак і колір | Итальянская кухня – одна из самых полезных в мире » |
---|